Biolight AB idag

main-image

Biolight AB är ett privatägt helsvenskt företag. Biolight AB sätter oerhört stort värde på kvalitet och utveckling. Därför tillverkas Biolight utrustningarna uteslutande i Sverige. Det är också med kvaliteten i åtanke som Biolight AB låtit metoden genomgå åtskilliga studier innan den började säljas. Därför vet vi att metoden fungerar.

Biolight ger precis de resultat som du mest eftersöker i ditt utövande av hästsporten: kortare läkningstider, färre skador, minskade veterinärkostnader. Och bättre tävlingsresultat! Och eftersom Biolight är så unik, så effektiv och så lätt att använda, så är metoden skyddat med tretton olika grundpatent.

För att finnas vid din sida under alla behandlingstillfällen och för att hjälpa dig att säkerställa resultatet av behandlingarna, har Biolight utvecklat ett mycket bra verktyg här på webbsidan. Här kan du enkelt genom att svara på ett par frågor generera ett personligt behandlingsprogram för din häst.

Biolight har hittills haft sin huvudmarknad i Sverige och i Norden, men ryktet om Biolights effektivitet har börjat sprida sig och idag skeppas  produkter både till Tyskland och till Frankrike. Till exempel har världens förmodligen mest kände travtränare och uppfödare, Jean-Philippe Dubois tre utrustningar och Jean-Michel Bazire, den kanske starkast lysande stjärnan på internationella travhimlen, har inte mindre än fem! Stig H Johansson har inte mindre än 14 utrustningar. Biolight har en mycket kompetent ledning och en oerhört erfaren styrelse.

Biolight är idag en erkänt seriös och effektiv produkt som fått ett stort genomslag i hästsporten. Vi hoppas att du också har eller kommer att få stor nytta av din Biolight.